Over mij/contact

Mijn naam is Marcel de Leeuwe.

In mijn gewone leven stort ik met veel passie in de wereld van e-Learning. Als e-Learning specialist werk ik voor Stoas en voor mijn eigen bedrijf Leerbeleving. Ik blog, twitter, ben redacteur bij e-Learning.nl, vrijwilliger bij SeniorWeb, beginnend hobbyfotograaf, Moodleman, enthousiast Apple Education Mentor en man van Laurence. Op LinkedIn vindt u meer info.

Al die zaken die zo’n logisch onderdeel uitmaken van je leven veranderen op het moment dat je kanker krijgt. Ik kwam thuis van vakantie (augustus) met buikpijn en een dag later was ik al geopereerd. Meer hierover kun je lezen op mijn blog. Opeens ben je niet meer met je werk en je hobby’s bezig. Terug naar de kern. Mijn zoon Midas ging na de vakantie naar groep 1, mijn vrouw was 5 maanden zwanger en ik kon niet meer de rol spelen die me zo vertrouwd was.

Nu ben ik bijna een jaar verder. Het gaat goed. Onze heerlijke zoon Pepijn is geboren, stoere en lieve Midas geniet van het leven op de basisschool, Laurence is weer aan het werk en pakt haar oude leven weer op en ik ben kankervrij en (nog steeds) erg gelukkig. Je moet je overgeven aan de ziekte. Je kunt weinig doen, behalve wat wandelen, positief blijven en genieten van de kleine dingen in je leven. Met een intensieve online training, Minder moe bij kanker, kreeg ik weer beter vat op mijn leven. Dankzij vrienden, familie, tweeps en vooral mijn vrouw Laurence heb ik me altijd heel fijn gevoeld gedurende de pittige periode. De chemo maakt veel kapot, daar merk ik nog elke dag iets van. Maar elke dag gaat weer wat beter.

Graag wil ik hierbij iedereen nogmaals bedanken die er op verschillende manieren voor me was. Dank. Daarom wil ik nu graag de Stichting Zaadbalkanker een steuntje in de rug geven. Ze doen goed werk en er is nog veel meer te doen. Ik waardeer uw steun hierin ook enorm.

Tenslotte nog een woord gericht aan Frans Maassen. Je stuurde me een persoonlijke bericht via Twitter in augustus. Dat we allebei in hetzelfde K-schuitje zaten. Ik weet niet of je op de plek waar je nu bent ook een DM kunt ontvangen, muziek kunt maken of blogs kunt lezen maar weet dat ik aan je denk als ik met die 80 km bezig ben. Dank voor de inspiratie! We will meet again.

Als u me een mailtje wil sturen kunt u onderstaand formulier invullen

Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

Contactgegevens
Marcel de Leeuwe
Oude Vlijmenseweg 64
5223 GN ‘s-Hertogenbosch
06-39838989

www.leerbeleving.nl
@marceldeleeuwe

marcel@leerbeleving.nl
info@tachtigtegenkanker.nl

© Creative Commons